Logo
  • O nas
    • Aktualności
    • Kim jesteśmy
    • Zespół
    • Opinie
  • Szkolenia
    • Szkolenia otwarte
    • Szkolenia dedykowane
    • Szkolenia dofinansowane
    • Doradztwo
    • Akademia Managera
  • Grupa Zakupowa
  • Agencja HP
  • Program Moje Hotele
  • Kontakt
  • Logowanie

Warsztaty kelnerskie z technikami sprzedaży w branży gastronomicznej | 16-17.06.2025

  • Strona główna

Warsztaty kelnerskie z technikami sprzedaży w branży gastronomicznej | 16-17.06.2025

Img

Kategoria

Gastronomia

Cena

2 500zł

Termin

2025-06-16

Czas trwania

2 dni
Strona główna / Najbliższe Szkolenia / Gastronomia / Warsztaty kelnerskie z technikami sprzedaży w branży gastronomicznej | 16-17.06.2025
0 kursant
  • Przegląd
  • Program kursu
  • Instruktor

PROWADZĄCY:

informacja wkrótce

Grupa docelowa szkolenia:

Właściciele firm, pracownicy obsługi sali, kelnerzy.

Forma szkolenia:

Wykład, ćwiczenia warsztatowe, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana

Lokalizacja:

Kąty Wrocławskie

Cena:

2500,00 zł – netto, 16h.
Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe. W cenę nie jest wliczony nocleg

  • Zawód kelner – opis i charakterystyka.
    Brak części w tej sekcji
  • Savoir – vivre – komunikacja werbalna i niewerbalna, etyka, etykieta, estetyka w miejscu pracy.
    Brak części w tej sekcji
  • Przygotowanie stanowiska pracy.
    Brak części w tej sekcji
  • Prezentacja zastawy stołowej wraz ze szkłem – ich przeznaczenie; profesjonalne nakrycie stołu.
    Brak części w tej sekcji
  • Metody obsługi przyjęć okolicznościowych, konferencji etc.
    Brak części w tej sekcji
  • Prawidłowy system przyjmowania zamówień i rozliczeń, oraz typologia gościa.
    Brak części w tej sekcji
  • Techniki up-selling i cross-selling w zawodzie kelnera.
    Brak części w tej sekcji
  • Technika noszenia tacy i naczyń – ćwiczenia praktyczne.
    Brak części w tej sekcji
  • Technika podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych.
    Brak części w tej sekcji
  • Serwis i prezentacja wina – ćwiczenia praktyczne.
    Brak części w tej sekcji
  • Zasady obsługi gości w restauracji – serwis a’la carte, powitanie, serwis, pożegnanie gościa – ćwiczenia praktyczne.
    Brak części w tej sekcji
  • Techniki skutecznej sprzedaży – ćwiczenia praktyczne.
    Brak części w tej sekcji
  • Światowy serwis kelnerski.
    Brak części w tej sekcji

Instruktor

Awatar użytkownika Anna Kłos

Pasjonatka i miłośniczka gastronomii. Przygodę z branżą rozpoczęła w 2007 r. w Wielkiej Brytanii. Doświadczenie zdobywała w wielu restauracjach w Londynie, począwszy od Coffe Shop’ów przez tradycyjne angielskie Puby, po renomowane restauracje wyróżnione gwiazdkami Michelin jak londyńska Trinity. Za swoje zaangażowanie w pracę została wyróżniona prestiżowym stażem w nagrodzonej dwiema gwiazdkami Restauracji Marcus ** Michelin Guide at The Berkeley. Zdobytą wiedzę i doświadczenie szlifowała w Polsce na wielu stanowiskach związanych z gastronomią. Pracowała jako kelner, kierownik sali, manager gastronomii oraz jako specjalista ds. sprzedaży w renomowanych obiektach 3* i 4*. Doskonali swe zamiłowania do branży gastronomicznej, uczestniczy aktywnie w spotkaniach branżowych, szkoleniach i targach. Ekspert branżowy i trener w Hotelach PLUS.
2 500zł

Popularne szkolenia

Procedury operacyjne w Hotelu i Gastronomii | 16-17.06.2025

Procedury operacyjne w Hotelu i Gastronomii | 16-17.06.2025

Warsztaty kelnerskie z technikami sprzedaży w branży gastronomicznej | 16-17.06.2025

Warsztaty kelnerskie z technikami sprzedaży w branży gastronomicznej | 16-17.06.2025

Rentowna gastronomia food cost i bar cost bez tajemnic | 23-24.06.2025

Rentowna gastronomia food cost i bar cost bez tajemnic | 23-24.06.2025

Ochrona danych osobowych w branży HoReCa – RODO | 16-17.06.2025

Ochrona danych osobowych w branży HoReCa – RODO | 16-17.06.2025

Pokaż wszystkie

Kategorie szkoleń

  • Recepcja
  • Gastronomia
  • Sprzedaż
  • Marketing
  • Ogólne
  • Zarządzanie

Regulaminy i klauzule

Polityka prywatności

Regulamin serwisu

Regulamin usług

Klauzula informacyjna

Kodeks etyki firmy Hotele Plus

Zapraszamy do subskrypcji naszego newslettera

[FM_form id="1"] Podając swój adres e-mail wyrażasz zgodę na otrzymywanie od Hotele i Gastronomia Plus sp. z o.o. drogą elektroniczną informacji handlowych, dotyczących produktów i usług w rozumieniu ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z 18.07.2002 r. (Dz. U z 2013 r., poz.1422 ze zm.)

Biuro: 
+48 797 484 283
biuro@hoteleplus.pl

Adres biura obsługi:
Hotele i Gastronomia Plus
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów

Adres do korespondencji:
Hotele i Gastronomia Plus
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów

Odwiedź nas na:

  • facebook
  • linkedin
  • youtube

Szkolenia:
+48 661 545 557
szkolenia@hoteleplus.pl

Dane firmy:
Hotele i Gastronomia Plus Sp. z o.o.
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów
NIP: 5170364608

Marketing:
+48 798 876 893
marketing@hoteleplus.pl

 

Dla zapewnienia jak najlepszej jakości usług, ta strona korzysta z ciasteczek. Prosimy, potwierdź zgodę, na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności