Logo
  • O nas
    • Aktualności
    • Kim jesteśmy
    • Zespół
    • Opinie
  • Szkolenia
    • Szkolenia otwarte
    • Szkolenia dedykowane
    • Szkolenia dofinansowane
    • Doradztwo
    • Akademia Managera
  • Grupa Zakupowa
  • Agencja HP
  • Program Moje Hotele
  • Kontakt
  • Logowanie

Kuchnia wegańska i wegetariańska – trendy w kuchni roślinnej | 16-17.06.2025

  • Strona główna

Kuchnia wegańska i wegetariańska – trendy w kuchni roślinnej | 16-17.06.2025

Img

Kategoria

Gastronomia

Cena

2 500zł

Termin

2025-06-16

Czas trwania

2 dni
Strona główna / Najbliższe Szkolenia / Gastronomia / Kuchnia wegańska i wegetariańska – trendy w kuchni roślinnej | 16-17.06.2025
0 kursant
  • Przegląd
  • Program kursu
  • Instruktor

PROWADZĄCY:

Patryk Kotarba

Grupa docelowa szkolenia:

Kucharze, pomoce kuchenne czy szefowie kuchni oraz osoby pragnące rozszerzyć lub zdobyć wiedzę z zakresu kuchni wegańskiej i wegetariańskiej.

Forma szkolenia:

Wykład, ćwiczenia warsztatowe, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana

Lokalizacja:

Hotel Centrum Kraków

Cena:

2500,00 zł – netto, 16h.
Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe. W cenę nie jest wliczony nocleg

  • Aspekt zdrowotny w kuchni wegańskiej i wegetariańskiej
    Brak części w tej sekcji
  • Jak robić zakupy do naszej kuchni – odpowiedni dobór surowców
    Brak części w tej sekcji
  • Receptury i karty kalkulacyjne
    Brak części w tej sekcji
  • Trendy – czym charakteryzuje się kuchnia roślinna
    Brak części w tej sekcji
  • Pozbądź się monotonii w kuchni – kuchnia wege jako kopalnia nowych smaków
    Brak części w tej sekcji
  • Techniki łączenia i zestawiania ze sobą produktów
    Brak części w tej sekcji
  • Czy kuchnia wege zawsze musi być droga, fakty i mity
    Brak części w tej sekcji
  • Energia pochodzi roślin – jak pozyskać składniki energetyczne w kuchni wegetariańskiej i wegańskiej
    Brak części w tej sekcji
  • Pomysły na dania zimne i gorące
    Brak części w tej sekcji
  • Pomysły na śniadanie
    Brak części w tej sekcji
  • Zupy w kuchni wegetariańskiej i wegańskiej
    Brak części w tej sekcji
  • Desery w kuchni wegetariańskiej i wegańskiej
    Brak części w tej sekcji
  • Kompozycje gotowych dań na talerzu
    Brak części w tej sekcji
  • Dobór porcelany do serwisu
    Brak części w tej sekcji
  • Techniki prezentacji gotowych dań
    Brak części w tej sekcji
  • Egzamin – wykonanie gotowego dania
    Brak części w tej sekcji

Instruktor

Awatar użytkownika Patryk Kotarba

Absolwent Krakowskiej Szkoły Gastronomicznej. Umiejętności i doświadczenie zdobywał m.in. w renomowanej restauracji „Le Scandale”, znanym podkrakowskim kompleksie „Dwór w Tomaszowicach”, Restauracji Ponidzie oraz w 4-gwiazdkowym hotelu „Słoneczny Zdrój”. Pasjonat kuchni francuskiej. Często sięga po tradycyjne produkty regionalne, łącząc je z innowacyjnymi technikami przyrządzania dań. Gotował dla Prezydenta RP, Prezydenta Niemiec, polityków, aktorów i gości zagranicznych. Prowadzi szkolenia, pokazy gotowania na żywo i eventy kulinarne różnych kuchni świata. Chcąc dzielić się swoją pasją z młodymi adeptami sztuki, współtworzy Ogólnopolskie konkursy kulinarne i zasiada niejednokrotnie jako członek Jury w prestiżowych konkursach. Trzykrotny zdobywca „żółtej czapki” Przewodnika Gault&Millau, doceniony za wykorzystywanie najwyższej jakości produktów i autorskie kompozycje. Uczestnik ogólnoświatowego projektu „Good France”, Mistrz w zawodzie Kucharza przyznanym przez Pomorską Akademię Kulinarną oraz Uczestnik prestiżowego szkolenia w szkole Bocuse’a w Lyon. Ekspert branżowy i trener w Hotelach PLUS.
2 500zł

Popularne szkolenia

Procedury operacyjne w Hotelu i Gastronomii | 16-17.06.2025

Procedury operacyjne w Hotelu i Gastronomii | 16-17.06.2025

Warsztaty kelnerskie z technikami sprzedaży w branży gastronomicznej | 16-17.06.2025

Warsztaty kelnerskie z technikami sprzedaży w branży gastronomicznej | 16-17.06.2025

Rentowna gastronomia food cost i bar cost bez tajemnic | 23-24.06.2025

Rentowna gastronomia food cost i bar cost bez tajemnic | 23-24.06.2025

Ochrona danych osobowych w branży HoReCa – RODO | 16-17.06.2025

Ochrona danych osobowych w branży HoReCa – RODO | 16-17.06.2025

Pokaż wszystkie

Kategorie szkoleń

  • Recepcja
  • Gastronomia
  • Sprzedaż
  • Marketing
  • Ogólne
  • Zarządzanie

Regulaminy i klauzule

Polityka prywatności

Regulamin serwisu

Regulamin usług

Klauzula informacyjna

Kodeks etyki firmy Hotele Plus

Zapraszamy do subskrypcji naszego newslettera

[FM_form id="1"] Podając swój adres e-mail wyrażasz zgodę na otrzymywanie od Hotele i Gastronomia Plus sp. z o.o. drogą elektroniczną informacji handlowych, dotyczących produktów i usług w rozumieniu ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z 18.07.2002 r. (Dz. U z 2013 r., poz.1422 ze zm.)

Biuro: 
+48 797 484 283
biuro@hoteleplus.pl

Adres biura obsługi:
Hotele i Gastronomia Plus
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów

Adres do korespondencji:
Hotele i Gastronomia Plus
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów

Odwiedź nas na:

  • facebook
  • linkedin
  • youtube

Szkolenia:
+48 661 545 557
szkolenia@hoteleplus.pl

Dane firmy:
Hotele i Gastronomia Plus Sp. z o.o.
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów
NIP: 5170364608

Marketing:
+48 798 876 893
marketing@hoteleplus.pl

 

Dla zapewnienia jak najlepszej jakości usług, ta strona korzysta z ciasteczek. Prosimy, potwierdź zgodę, na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności