Logo
  • O nas
    • Aktualności
    • Kim jesteśmy
    • Zespół
    • Opinie
  • Szkolenia
    • Szkolenia otwarte
    • Szkolenia dedykowane
    • Szkolenia dofinansowane
    • Doradztwo
    • Akademia Managera
  • Grupa Zakupowa
  • Agencja HP
  • Program Moje Hotele
  • Kontakt
  • Logowanie

Akademia Managera Gastronomii i Szefa Kuchni – zarządzanie gastronomią 10-12.06.2025

  • Strona główna

Akademia Managera Gastronomii i Szefa Kuchni – zarządzanie gastronomią 10-12.06.2025

Img

Kategoria

Gastronomia, Marketing, Zarządzanie

Cena

3 900zł

Termin

2025-06-10

Czas trwania

3 dni
Strona główna / Najbliższe Szkolenia / Zarządzanie / Akademia Managera Gastronomii i Szefa Kuchni – zarządzanie gastronomią 10-12.06.2025
1 kursant
  • Przegląd
  • Program kursu
  • Instruktor

PROWADZĄCY

Piotr Tabor, Szczepan Piechota, Paweł Iskrzycki

Grupa docelowa szkolenia:

Osoby indywidualne pragnące nabyć wiedzę z zakresu tematyki szkolenia, właściciele firm, pracownicy, hotelarstwa i gastronomii.

Forma szkolenia:

Wykład, ćwiczenia warsztatowe, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana

Lokalizacja:

Plantan Gdańsk

Cena:

3900,00 zł – netto, 24h.
Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe. W cenę nie jest wliczony nocleg

  • Skuteczna rekrutacja.
    Brak części w tej sekcji
  • Wprowadzenie nowego pracownika na stanowisko – procedury operacyjne.
    Brak części w tej sekcji
  • Zakresy zadań i obowiązków pracowników.
    Brak części w tej sekcji
  • Organizacja pracy własnej i zespołu.
    Brak części w tej sekcji
  • Zarządzanie personelem.
    Brak części w tej sekcji
  • Premiowanie i motywowanie.
    Brak części w tej sekcji
  • Struktura organizacyjna.
    Brak części w tej sekcji
  • Wynagradzanie pracowników.
    Brak części w tej sekcji
  • Delegowanie zadań.
    Brak części w tej sekcji
  • Prawidłowa komunikacja w zespołach – sala – bar, sala – kuchnia.
    Brak części w tej sekcji
  • Gastronomia (kluczowe aspekty unormowań prawnych - HACCP).
    Brak części w tej sekcji
  • Gastronomia (kluczowe aspekty rentowności).
    Brak części w tej sekcji
  • Gospodarka magazynowa.
    Brak części w tej sekcji
  • Strategia sprzedaży w gastronomii.
    Brak części w tej sekcji
  • Menu kluczem do sukcesu.
    Brak części w tej sekcji
  • Kluczowe wskaźniki operacyjne.
    Brak części w tej sekcji
  • Dostosowanie ilości personelu do potrzeb operacyjnych.
    Brak części w tej sekcji
  • Nadużycia - jak im przeciwdziałać.
    Brak części w tej sekcji
  • Rola szefa kuchni w zespole w obszarach: operacyjnym, sprzedaży, administracji i pracy zespołowej.
    Brak części w tej sekcji
  • Nowe trendy w tworzeniu karty menu.
    Brak części w tej sekcji
  • Podstawy zasady "zero waste".
    Brak części w tej sekcji
  • Szef kuchni jako "twarz" restauracji.
    Brak części w tej sekcji
  • Nowoczesne technologie kulinarne.
    Brak części w tej sekcji
  • Obniżanie kosztów w gastronomii – grupy zakupowe.
    Brak części w tej sekcji
  • Programy lojalnościowe – zwiększenie liczby gości w restauracji.
    Brak części w tej sekcji
  • Smak i zysk – ścisła współpraca szefa kuchni z managerem.
    Brak części w tej sekcji
  • Wprowadzenie nowych produktów do oferty: catering, pieczywo, cukiernictwo, kiszonki.
    Brak części w tej sekcji
  • Nowoczesne narzędzia pracy: programy i aplikacje.
    Brak części w tej sekcji
  • Innowacyjny marketing.
    Brak części w tej sekcji
  • Rola mediów społecznościowych w strategii sprzedaży.
    Brak części w tej sekcji

Instruktor

Awatar użytkownika Piotr Tabor

Prezes zarządu firmy Hotele i Gastronomia PLUS sp. z o.o., w ramach której realizowane są projekty dedykowane dla branży HoReCa: Hotele PLUS - najwyższej jakości usługi szkoleniowe i doradcze, Grupa Zakupowa PLUS - platforma skutecznie pomagająca w obniżeniu kosztów zakupowych, Moje Hotele - specjalny program lojalnościowy dla gości hoteli i restauracji, Agencja Marketingowa HP - marketing dla branży HoReCa. Pasjonat i praktyk od 2004 r. zarządzający hotelami, grupami i sieciami hotelowymi. Koordynator wielu branżowych projektów inwestycyjnych, HR i marketingowych. Doświadczony trener i doradca prowadzący szkolenia w zakresie zarządzania, sprzedaży, HR. Entuzjasta rozwoju personalnego w aspekcie mentoringu i coachingu, a także biegania.
Paweł Iskrzycki Paweł Iskrzycki
Pasjonat hotelarstwa i gastronomii z ponad 20 letnim doświadczeniem w branży. Pracował na wielu stanowiskach, gdzie zdobywał doświadczenie w sektorze gastronomii i hotelarstwa. Manager i dyrektor kilku hoteli m.in : Hotel Spa Splendor****, Hotel Gorczowski****, Hotel Olympic Spa & Wellness****. Trener, doradca w wielu projektach inwestycyjnych - gastronomicznych i hotelowych. Uwielbia hotele o charakterze butikowym z ciekawym klimatem. Aktywnie uczestniczy w wielu spotkaniach branżowych i konferencjach o tematyce hotelarskiej i gastronomicznej. Ekspert i doradca branżowy Hotele PLUS.
Szczepan Piechota Szczepan Piechota
Szczepan Piechota - absolwent Uniwersytetu Rzeszowskiego oraz Wyższej Szkoły Prawa i Administracji. Z hotelarstwem związany od 10 lat. Marketingowiec, trener i prelegent na wystąpieniach branżowych. Karierę rozpoczął na stanowisku recepcjonisty w czterogwiazdkowym Hotelu Blue Diamond Active SPA****, następnie objął stanowisko managera ds. marketingu. Pasjonat social media i fotografii. Obecnie zajmuje się marketingiem dla firmy Hotele i Gastronomia PLUS oraz Agencji HP realizując się w swojej pasji, przy tworzeniu grafik oraz wideo-produkcji. Trener w Hotelach Plus.
3 900zł

Popularne szkolenia

Procedury operacyjne w Hotelu i Gastronomii | 16-17.06.2025

Procedury operacyjne w Hotelu i Gastronomii | 16-17.06.2025

Warsztaty kelnerskie z technikami sprzedaży w branży gastronomicznej | 16-17.06.2025

Warsztaty kelnerskie z technikami sprzedaży w branży gastronomicznej | 16-17.06.2025

Rentowna gastronomia food cost i bar cost bez tajemnic | 23-24.06.2025

Rentowna gastronomia food cost i bar cost bez tajemnic | 23-24.06.2025

Ochrona danych osobowych w branży HoReCa – RODO | 16-17.06.2025

Ochrona danych osobowych w branży HoReCa – RODO | 16-17.06.2025

Pokaż wszystkie

Kategorie szkoleń

  • Recepcja
  • Gastronomia
  • Sprzedaż
  • Marketing
  • Ogólne
  • Zarządzanie

Regulaminy i klauzule

Polityka prywatności

Regulamin serwisu

Regulamin usług

Klauzula informacyjna

Kodeks etyki firmy Hotele Plus

Zapraszamy do subskrypcji naszego newslettera

[FM_form id="1"] Podając swój adres e-mail wyrażasz zgodę na otrzymywanie od Hotele i Gastronomia Plus sp. z o.o. drogą elektroniczną informacji handlowych, dotyczących produktów i usług w rozumieniu ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z 18.07.2002 r. (Dz. U z 2013 r., poz.1422 ze zm.)

Biuro: 
+48 797 484 283
biuro@hoteleplus.pl

Adres biura obsługi:
Hotele i Gastronomia Plus
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów

Adres do korespondencji:
Hotele i Gastronomia Plus
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów

Odwiedź nas na:

  • facebook
  • linkedin
  • youtube

Szkolenia:
+48 661 545 557
szkolenia@hoteleplus.pl

Dane firmy:
Hotele i Gastronomia Plus Sp. z o.o.
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów
NIP: 5170364608

Marketing:
+48 798 876 893
marketing@hoteleplus.pl

 

Dla zapewnienia jak najlepszej jakości usług, ta strona korzysta z ciasteczek. Prosimy, potwierdź zgodę, na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności