Logo
  • O nas
    • Aktualności
    • Kim jesteśmy
    • Zespół
    • Opinie
  • Szkolenia
    • Szkolenia otwarte
    • Szkolenia dedykowane
    • Szkolenia dofinansowane
    • Doradztwo
    • Akademia Managera
  • Grupa Zakupowa
  • Agencja HP
  • Program Moje Hotele
  • Kontakt
  • Logowanie

Jak skutecznie prowadzić Social Media i wykorzystać AI w HoReCa | 15-16.04.2025

  • Strona główna

Jak skutecznie prowadzić Social Media i wykorzystać AI w HoReCa | 15-16.04.2025

Img

Kategoria

Marketing

Cena

2 500zł

Termin

2025-04-15

Czas trwania

2 dni
Strona główna / Najbliższe Szkolenia / Marketing / Jak skutecznie prowadzić Social Media i wykorzystać AI w HoReCa | 15-16.04.2025
0 kursant
  • Przegląd
  • Program kursu
  • Instruktor

PROWADZĄCY

Szczepan Piechota

GRUPA DOCELOWA:

Szkolenie adresowane jest do osób pracujących w działach sprzedaży, obsługi i marketingu a także managerów i właścicieli firm.

FORMA ZAJĘĆ

Wykład, ćwiczenia warsztatowe – konieczny jest laptop i ładowarka do telefonu, prezentacja studiów przypadku, dyskusja moderowana

CENA

2500,00 zł – netto, 20 h lekcyjnych 9:00-17:00.

Cena obejmuje: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe.

MIEJSCE

 

  • Social media – ich charakterystyka: TikTok, instagram, facebook, LinkedIN, Youtube
    Brak części w tej sekcji
  • Warsztaty: obróbka foto i video - przydatne programy
    Brak części w tej sekcji
  • AI w służbie HoReCa - programy, przykłady i możliwości
    Brak części w tej sekcji
  • Google to nie tylko wyszukiwarka – nowe możliwości jako social media
    Brak części w tej sekcji
  • Tipy, triki i mało wykorzystywane funkcje na social mediach
    Brak części w tej sekcji
  • Gdzie jest nasz klient – wybór social mediów
    Brak części w tej sekcji
  • Jakie dane dostarczamy social mediom – zrozumienie i wykorzystywanie ich w praktyce
    Brak części w tej sekcji
  • Przykłady dobrze prowadzonych social mediów
    Brak części w tej sekcji
  • Przydatne narzędzia do analiz
    Brak części w tej sekcji
  • Pomysły na posty – warsztaty
    Brak części w tej sekcji
  • Jak przygotować kampanie na Facebooku i Instagramie
    Brak części w tej sekcji
  • Przykładowe kampanie i ich wyniki
    Brak części w tej sekcji
  • Namierzamy klienta, czyli ustawianie grupy odbiorców - warsztaty
    Brak części w tej sekcji
  • Teoria w fotografii i ćwiczenia
    Brak części w tej sekcji
  • Warsztaty foto/video
    Brak części w tej sekcji
  • Warsztaty: fotografia kulinarna jako sposób na kreatywną naukę fotografii
    Brak części w tej sekcji

Instruktor

Awatar użytkownika Szczepan Piechota

Szczepan Piechota - absolwent Uniwersytetu Rzeszowskiego oraz Wyższej Szkoły Prawa i Administracji. Z hotelarstwem związany od 10 lat. Marketingowiec, trener i prelegent na wystąpieniach branżowych. Karierę rozpoczął na stanowisku recepcjonisty w czterogwiazdkowym Hotelu Blue Diamond Active SPA****, następnie objął stanowisko managera ds. marketingu. Pasjonat social media i fotografii. Obecnie zajmuje się marketingiem dla firmy Hotele i Gastronomia PLUS oraz Agencji HP realizując się w swojej pasji, przy tworzeniu grafik oraz wideo-produkcji. Trener w Hotelach Plus.
2 500zł

Popularne szkolenia

Procedury operacyjne w Hotelu i Gastronomii | 16-17.06.2025

Procedury operacyjne w Hotelu i Gastronomii | 16-17.06.2025

Warsztaty kelnerskie z technikami sprzedaży w branży gastronomicznej | 16-17.06.2025

Warsztaty kelnerskie z technikami sprzedaży w branży gastronomicznej | 16-17.06.2025

Rentowna gastronomia food cost i bar cost bez tajemnic | 23-24.06.2025

Rentowna gastronomia food cost i bar cost bez tajemnic | 23-24.06.2025

Ochrona danych osobowych w branży HoReCa – RODO | 16-17.06.2025

Ochrona danych osobowych w branży HoReCa – RODO | 16-17.06.2025

Pokaż wszystkie

Kategorie szkoleń

  • Recepcja
  • Gastronomia
  • Sprzedaż
  • Marketing
  • Ogólne
  • Zarządzanie

Regulaminy i klauzule

Polityka prywatności

Regulamin serwisu

Regulamin usług

Klauzula informacyjna

Kodeks etyki firmy Hotele Plus

Zapraszamy do subskrypcji naszego newslettera

[FM_form id="1"] Podając swój adres e-mail wyrażasz zgodę na otrzymywanie od Hotele i Gastronomia Plus sp. z o.o. drogą elektroniczną informacji handlowych, dotyczących produktów i usług w rozumieniu ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z 18.07.2002 r. (Dz. U z 2013 r., poz.1422 ze zm.)

Biuro: 
+48 797 484 283
biuro@hoteleplus.pl

Adres biura obsługi:
Hotele i Gastronomia Plus
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów

Adres do korespondencji:
Hotele i Gastronomia Plus
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów

Odwiedź nas na:

  • facebook
  • linkedin
  • youtube

Szkolenia:
+48 661 545 557
szkolenia@hoteleplus.pl

Dane firmy:
Hotele i Gastronomia Plus Sp. z o.o.
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów
NIP: 5170364608

Marketing:
+48 798 876 893
marketing@hoteleplus.pl

 

Dla zapewnienia jak najlepszej jakości usług, ta strona korzysta z ciasteczek. Prosimy, potwierdź zgodę, na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności