Logo
  • O nas
    • Aktualności
    • Kim jesteśmy
    • Zespół
    • Opinie
  • Szkolenia
    • Szkolenia otwarte
    • Szkolenia dedykowane
    • Szkolenia dofinansowane
    • Doradztwo
    • Akademia Managera
  • Grupa Zakupowa
  • Agencja HP
  • Program Moje Hotele
  • Kontakt
  • Logowanie

Akademia Managera Gastronomii i Szefa Kuchni

  • Strona główna
  • Akademia Managera Gastronomii i Szefa Kuchni

Kompleksowy program dla managerów restauracji, barów, kawiarni oraz szefów kuchni. Pozwala zdobyć praktyczną wiedzę z wielu obszarów, niezbędną do efektywnego prowadzenia każdego rodzaju lokalu gastronomicznego.

Szczegółowy program:

  • Skuteczna rekrutacja.
  • Wprowadzenie nowego pracownika na stanowisko – procedury operacyjne.
  • Zakresy zadań i obowiązków pracowników.
  • Organizacja pracy własnej i zespołu.
  • Zarządzanie personelem.
  • Premiowanie i motywowanie.
  • Struktura organizacyjna.
  • Wynagradzanie pracowników.
  • Delegowanie zadań.
  • Prawidłowa komunikacja w zespołach – sala – bar, sala – kuchnia.
  • Gastronomia (kluczowe aspekty unormowań prawnych – HACCP).
  • Gastronomia (kluczowe aspekty rentowności).
  • Gospodarka magazynowa.
  • Strategia sprzedaży w gastronomii.
  • Menu kluczem do sukcesu.
  • Kluczowe wskaźniki operacyjne.
  • Dostosowanie ilości personelu do potrzeb operacyjnych.
  • Nadużycia – jak im przeciwdziałać.
  • Rola szefa kuchni w zespole w obszarach: operacyjnym, sprzedaży, administracji i pracy zespołowej.
  • Nowe trendy w tworzeniu karty menu.
  • Podstawy zasady “zero waste”.
  • Szef kuchni jako “twarz” restauracji.
  • Nowoczesne technologie kulinarne.
  • Obniżanie kosztów w gastronomii – grupy zakupowe.
  • Programy lojalnościowe – zwiększenie liczby gości w restauracji.
  • Smak i zysk – ścisła współpraca szefa kuchni z managerem.
  • Wprowadzenie nowych produktów do oferty: catering, pieczywo, cukiernictwo, kiszonki.
  • Nowoczesne narzędzia pracy: programy i aplikacje.
  • Innowacyjny marketing.
  • Rola mediów społecznościowych w strategii sprzedaży.

 


 

Najbliższe szkolenia:

gastronomia akademia horeca

Aktualności

Thumb

Inwestycje w dywersyfikację działalności sektora HoReCa – zmiany

Przez Hotele Plus
Thumb

Wyniki naboru KPO HORECA

Przez Hotele Plus

Kategorie szkoleń

  • Recepcja
  • Gastronomia
  • Sprzedaż
  • Marketing
  • Ogólne
  • Zarządzanie

Regulaminy i klauzule

Polityka prywatności

Regulamin serwisu

Regulamin usług

Klauzula informacyjna

Kodeks etyki firmy Hotele Plus

Zapraszamy do subskrypcji naszego newslettera

[FM_form id="1"] Podając swój adres e-mail wyrażasz zgodę na otrzymywanie od Hotele i Gastronomia Plus sp. z o.o. drogą elektroniczną informacji handlowych, dotyczących produktów i usług w rozumieniu ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z 18.07.2002 r. (Dz. U z 2013 r., poz.1422 ze zm.)

Biuro: 
+48 797 484 283
biuro@hoteleplus.pl

Adres biura obsługi:
Hotele i Gastronomia Plus
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów

Adres do korespondencji:
Hotele i Gastronomia Plus
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów

Odwiedź nas na:

  • facebook
  • linkedin
  • youtube

Szkolenia:
+48 661 545 557
szkolenia@hoteleplus.pl

Dane firmy:
Hotele i Gastronomia Plus Sp. z o.o.
ul. Porąbki 91/1
35-317 Rzeszów
NIP: 5170364608

Marketing:
+48 798 876 893
marketing@hoteleplus.pl

 

Dla zapewnienia jak najlepszej jakości usług, ta strona korzysta z ciasteczek. Prosimy, potwierdź zgodę, na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności